Faširane šnicle spadaju u jedno od bržih jela od mesa. Međutim, ukoliko niste ljubitelji mesa faširane šnicle možete napraviti od tunjevine iz konzerve. Trebaće vam još jaja i začini i imaćete ukusne pljeskavice na vašem tanjiru. servirajte ih uz majonez, ili neki ljuti sos.
Sastojci:
- 2 konzerve tunjevine
- 2 jajeta
- vlašac, peršun
- limunova kora
- so (po potrebi), biber
- maslinovo ulje za prženje
Priprema:
U činiju istresite tunjevinu iz konzerve. Dodajte jaja pa dobro imešajte. Dodajte so, biber, limunovu koricu, peršun i vlašac. Sve izmešajte pa rukama formirajte pljeskavice i pržite.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem