Cezar salata je jedna od najpopularnijih i može da menja obrok, a sada isprobajte i tuna salatu sa kuvanim jajima. Može da stoji u frižideru 2-3 dana, pa samim tim ne morate svaki dan da kuvate. Jedite je zasebno ili mažite na hleb, ali najbolje će ići uz hrskavo pečenje koje ćete poslužiti za uskršnji ručak.
Sastojci:
- 320 g tunjevine iz konzerve
- 3 kašike crvenog luka
- 2 sveža krastavca
- 4 jajeta
- 2 kašike majoneza
- 2 kašike klasičnog senfa
- sitno seckani zeleni luk, peršun ili mirođija
Priprema:
Tunjevinu pomešajte sa seckanim krastavcem, lukom, jajima, mladim lukom i peršunom. Dodajte majonez i senf i sjedinite.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus