Sastojci:

  • višenamensko brašno
  • 230 g lisnatog testa
  • 340 g mini koktel viršli
  • 4 kašike rastopljenog putera
  • krupna so

Recept za domaće mini rol viršle:

Za mini rol viršle prvo zagrejte rernu na 190º. Na lagano pobrašnjenoj površini odmotajte listove lisnatog testa. Isecite stesto na manje trouglove.

Stavite 1 koktel veiner na deblju stranu svakog trougla, a zatim lagano urolajte. Kada sve viršle urolate, prebaicte ih na pleh, premažite puterom i pospite solju. Pecite dok ne dobiju zlatnu boju, 12 do 15 minuta. Možda ćete želeti da napravite i mini pice od hleba.

Pročitajte kako se pravi slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama

BONUS VIDEO

instagram/luna_djogani PARIZER, JAJA I VIRŠLE! Luna pokazala kakva je kuvarica, pohvalila se svojim SPECIJALITETOM: A onda dala PSIMA da poližu TANJIRE!

StvarUkusa