Sastojci:
- višenamensko brašno
- 230 g lisnatog testa
- 340 g mini koktel viršli
- 4 kašike rastopljenog putera
- krupna so
Recept za domaće mini rol viršle:
Za mini rol viršle prvo zagrejte rernu na 190º. Na lagano pobrašnjenoj površini odmotajte listove lisnatog testa. Isecite stesto na manje trouglove.
Stavite 1 koktel veiner na deblju stranu svakog trougla, a zatim lagano urolajte. Kada sve viršle urolate, prebaicte ih na pleh, premažite puterom i pospite solju. Pecite dok ne dobiju zlatnu boju, 12 do 15 minuta. Možda ćete želeti da napravite i mini pice od hleba.
Pročitajte kako se pravi slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama
BONUS VIDEO
StvarUkusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem