1. Za ćufte možete koristiti pirinač koji nam je preostao ili ga namenski skuvati u razmeri 1:2 . U ohlađeni pirinač dodati začin, biber, susam i sitno naseckani peršun. Masu dobro izmesiti i ostaviti oko pola sata.
2. Formirati tanke ćuftice i ipržiti ih na kokosovom ulju par minuta sa jedne i par minuta sa druge strane - dok ne dobiju finu zlatastu boju.
Izvor: organska.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus