1. Na malo ulja prepržiti usitnjeni beli luk. Dodati sitno isečeno povrće i sve kuvati desetak minuta u pola litra vode.
2. Kuvanom povrću dodaj još litru vode. Kad zakipi, smanjiti vatru i kuvati još osam minuta.
Za to vreme skuvti prirnač na pola, procediti i dodati u supu. Začiniti solju, biberom i naseckanim peršunom.
Izvor: Zdrava krava
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus