1. U posudu staviti sve sem belanca i dobro umešati.
2. Belance posebno umutiti u čvrst šne, dodati u umućenu smesu i polako promešati.
3. Peći u tiganju za palačinke bez dodatka ulja.
4. Služiti tople ili hladne.
Izvor: Hrono hrana
Uživajte u ukusnim, ali i zdravim palačinkama.
13.02.2016.
1. U posudu staviti sve sem belanca i dobro umešati.
2 dl heljdinog brašna
2 dl ovsenog brašna
2 dl vode
1 jaje
1 kašika maslinovog ulja
1 kašičica soli
1 kašičica praška za pecivo
2. Belance posebno umutiti u čvrst šne, dodati u umućenu smesu i polako promešati.
3. Peći u tiganju za palačinke bez dodatka ulja.
4. Služiti tople ili hladne.
Izvor: Hrono hrana
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus