1. U litar posoljene vode koja vri lagano sipati pola kilograma kukuruznog brašna. Dok sipate neprestano mešajte kako se ne bi stvorile grudvice.


Sastojci:

1/2 kg kukuruznog brašna

2 glavice crnog luka

1 l vode

prstohvat soli

2. Kad se kukuruzno brašno dobro ukuva na tihoj vatri (oko 20 minuta), ostaviti na toploj ringli da se prokrčka još oko pola sata.

4. Crni luk iseckati, prodinstati ga na malo vode dok ne omekša, i malo posoliti.

5. Sipati kačamak u tanjir, a preko kačamaka sipati kašiku pripremljenog crnog luka i služiti.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: posnajela.rs