1. Piletinu možete grilovati, peći u tiganju ili dinstati kako bi bila mekša - prema vašoj želji. Tokom pripreme je začinite solju i biberom. Potom sve sastojke rasporedite na 4 jednaka dela i njima napunite tortilje tako što ćete prvo stavljati piletinu naseckanu na komadiće, pa preko mocarelu, i na kraju mleveni ili seckani korijander, koji će vašem jelu dati specifičnu notu u mirisi u ukusu.
2. Zagrejte tiganj na vatri srednje jačine, sa nekoliko kapi ulja, i ubacite unutra tortilje koje ste prethodno napunili i savili u oblik kao sa slike. Pecite sa svake strane 1 do 2 minute, dok ne porumene i ne postanu hrskave.
3. Vaše tortilje su odmah spremne za služenje.
4. Takođe, možete biti maštoviti i u punjenje ubaciti slaninicu, paradajz i sl. - prema vašoj želji i inspiraciji.
Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: mogujatosama.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus