Kraljica deserta u zagrljaju sa rumom - čokoladni ukus koji opija.
27.11.2013.
1. U mleko staviti kakao, čokoladu i šećer i mešati dok ne prokuva i sve se lepo istopi. Dodati vanilin šećer u skloniti sa vatre.
5 dl mleka350 g šećera50 g kakaa2 vanilin šećera0,5 dl ruma80 g čokolade
2. Kada se smesa ohladi dodati rum, promešati i sipati u flašu.
Obavezno isprobajte recept za sok od pomorandže koji je jeftiniji od kupovnog.
Ako volite da pijete kafu sigurni smo da će vam se dopasti i ova sa oreo keksom.
Čaj od đumbira i limuna koji umiruje odličan je za prve prolećne dane.
Ako volite da pijete likere koji se prave sa rakijom, onda obavezno i isprobajte ovu sa voćem, koju žene iz Šumadije...
Proslava ne može da prođe bez zdravice, a koktel Ružičasta dama će zaista da osveži i oduševi sve goste.
Zimski milkšejk od medenjaka biće bolji od svakog dezerta! Uz prstohvat cimeta, zimska bajka može da se nastavi!
Napravite toplu čokoladu i ukrasite je slezovim kolačićima, koji su poznatiji kao maršemlou.
Kuvana rakija se pravi po jednostavnu receptu, brzo i lako!
Kuvano vino je napitak kome mnogi ne mogu da odole tokom zimskog perioda, a ovaj recept će dodatno da vas oduševi.
Čaj od lovora je vrlo aromatičan i specifičnog ukusa, a vrlo je blagotvoran za digestivni trakt i što je najvažnije,...
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus