1. U posudu ili blender stavite žumanca i dodajte ulje, senf i so. Uključite blender ili mutite mikserom, polako dolivajući kap po kap ulja. Kada sos postane gust i poprimi izgled majoneza, možete da pojačate mlaz ulja koji dodajete.
2. Ukoliko je majonez previše gust dodajte par kapi vode, a ako je previše redak dodajte još malo ulja dok blender još radi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus