Ako ste se vratili umorni sa posla i ne želite da kuvate nešto komplikovano, a ne biste ni tešku hranu, onda je testenina sa povrćem pravi izbor.
Sastojci:
- 200-250 g špageta
- 1 veća tikvica
- 200 g čeri paradajza
- 2 čena belog luka
- maslinovo ulje
- svež parmezan
- svež bosiljak
Priprema:
U zagrejano maslinovo ulje dodajte ceo čeri paradajz, a malo kasnije i sitno seckan beli luk. Dinstajte dok paradajz ne omekša, pa dodajte tikvice iseckane na trake. Posolite i pobiberite, a po želji dodajte malo čilija.
U međuvremenu skuvajte špagete i stavite preko povrća, dodajte i malo vode u kojoj se kuvala testenina. Kad servirate pospite sa malo parmezana i iscepkajte svež bosiljak preko.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus