Salata koja će se svima dopasti.
Sastojci:
- 200 g krompira
- 200 g kiselih krastavaca
- 200 g majoneza
- 200 g šargarepe
- 200 g sremskog sira
- 2 jajeta
- 2 čaše pavlake
Priprema:
Napravite preliv tako što ćete pomešati pavlaku i majonez. Krompir obarite u ljusci i izrendajte. Na dno činije stavite izrendani krompir i premažite prelivom, pa poređajte krastavčiće isečene na kolutove. Sipajte malo preliva. Preko toga izrendajte skuvanu šargarepu, pa opet sipajte preliv. Zatim stavite sremski sir i opet stavite preliv. Peti sloj su kuvana jaja koja ste izrendali i preko njih takođe sipajte preliv. Ukrasite rendanim feta sirom i sitno seckanim peršunom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus