Možete dodati i kašiku, dve posnog majoneza i tako pojačati ukus.
Sastojci:
- 2 konzerve tunjevine
- 1 glavica crnog luka
- 3 obarena krompira
- malo peršuna
- 3 kisela krastavca
- so
Priprema:
Tunjevinu ocedite od ulja, luk sitno iseckati, kuvani krompir narendati, peršun iseckati. Sve sjedinjiti, dobro umešati i staviti sitno iseckane krastavčiće. Posoliti po potrebi.
Savet plus: Mazati na prepečen hleb.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno