Možete dodati i kašiku, dve posnog majoneza i tako pojačati ukus.
Sastojci:
- 2 konzerve tunjevine
- 1 glavica crnog luka
- 3 obarena krompira
- malo peršuna
- 3 kisela krastavca
- so
Priprema:
Tunjevinu ocedite od ulja, luk sitno iseckati, kuvani krompir narendati, peršun iseckati. Sve sjedinjiti, dobro umešati i staviti sitno iseckane krastavčiće. Posoliti po potrebi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus