Sastojci:
- 300 g mlevenog mesa
- 300 g slanih krekera
- 300 g kačkavalja
- peršun, so, biber
- ulje za premazivanje
Kako da napravite ovo predjelo:
Isprobajte recept za malo drugačije slavsko predjelo koje izgleda dekorativno na ovalu. Gosti će biti oduševljeni, a najbolje od svega je što se brzo pravi.
Pomešajte mleveno meso sa peršunom, solju i biberom. Uzmite kreker, namažite ga mlevenim mesom, stavite parče kačkavalja pa preklopite drugim krekerom. Tako radite dokle god imate sastojaka. Stavite sendvič krekere na pleh za pečenje. Svaki premažite uljem. Pecite 25 minuta na 180°C.
Bonus video
Namirnice koje mogu da zamene ulje u receptima
Prženi ravioli sa parmezanom i pešunom
Recept za Svetosavske perece - tradicionalno pecivo koje se mesi na dan slave
Krompir rolnice punjene piletinom
Kulinarski trikovi za savršena jela od testenina