Ugrejte se u ovim hladnim danima ovom ukusnom čorbom.

Sastojci:

500 g krompira

100 g korena celera

500 ml bistre supe

so

biber

kašika maslaca

šargarepa

200 ml pavlake

veza luka vlašca

Priprema:

Krompir i koren celera očistiti, sitno iseckati, oprati i kuvati oko 20 minuta u instant supi. Šargarepu očistiti, oprati i iseći na fine štapiće. Pažljivo dinstajte na maslacu ne vise od 5 minuta. Krompir i celer u supi isprati, pa dodati pavlaku i sve polako zagrejati. Začiniti supu solju i biberom. Luk vlašac dobro oprati i iseći ga na sitne kolutove. Gotovu čorbu poslužiti garniranom šargarepom i iseckanim vlašcem.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs