Kisela repa je odlična tokom zimskih meseci, a koristi se poput kupusa ribanca. Odlikuje se malim sadržajem kalorija i pozitivnim delovanjem na ljudski organizam.
Sastojci:
bela repa
Sirup:
1 l vode
250 ml sirćeta
50 g soli
80 g šećera
vinobran
Priprema:
Repu oprati i izrendati. Staviti je u tegle, preliti vrelim sirupom i ostaviti 24 sata obmotanu ćebetom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: kuhinjica.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom