Kisela repa je odlična tokom zimskih meseci, a koristi se poput kupusa ribanca. Odlikuje se malim sadržajem kalorija i pozitivnim delovanjem na ljudski organizam.
Sastojci:
bela repa
Sirup:
1 l vode
250 ml sirćeta
50 g soli
80 g šećera
vinobran
Priprema:
Repu oprati i izrendati. Staviti je u tegle, preliti vrelim sirupom i ostaviti 24 sata obmotanu ćebetom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: kuhinjica.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus