Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIKANTNI MLEVENI PARADAJZ: Neobična zimnica sa dodatkom rena koju ne morate da kuvate

Autor Aleksandra Ljubičić

Evo jedne ideje kako da iskoristite zeleni paradajz.

 ajvar od zelenog paradajza 381844036.jpg Izvor: Shutterstock

Napravite pikantni mleveni paradajz i obogatite kolekciju zimnice. Nema kuvanja i pečenja, povrće se samo samelje i pomeša sa ostalim sastojcima. Uživaćete u potpuno drugačijem ukusu zimnice.

Sastojci:

  • 4 kg zelenog paradajza
  • 400 g senfa
  • 8 dl ulja
  • 6 korena rena
  • so po ukusu

Priprema:

Zeleni paradajz operite, očistite i sameljite na mašini za meso. Ostavite da se ocedi u cediljci, najbolje preko nići. Zatim ga izmešajte sa senfom, narendanim renom, uljem i solju. Sve to dobro izmešajte, pa sipajte u čiste tegle i dobro zatvorite.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti