Napravite pikantni mleveni paradajz i obogatite kolekciju zimnice. Nema kuvanja i pečenja, povrće se samo samelje i pomeša sa ostalim sastojcima. Uživaćete u potpuno drugačijem ukusu zimnice.
Sastojci:
- 4 kg zelenog paradajza
- 400 g senfa
- 8 dl ulja
- 6 korena rena
- so po ukusu
Priprema:
Zeleni paradajz operite, očistite i sameljite na mašini za meso. Ostavite da se ocedi u cediljci, najbolje preko nići. Zatim ga izmešajte sa senfom, narendanim renom, uljem i solju. Sve to dobro izmešajte, pa sipajte u čiste tegle i dobro zatvorite.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus