Napravite pikantni mleveni paradajz i obogatite kolekciju zimnice. Nema kuvanja i pečenja, povrće se samo samelje i pomeša sa ostalim sastojcima. Uživaćete u potpuno drugačijem ukusu zimnice.
Sastojci:
- 4 kg zelenog paradajza
- 400 g senfa
- 8 dl ulja
- 6 korena rena
- so po ukusu
Priprema:
Zeleni paradajz operite, očistite i sameljite na mašini za meso. Ostavite da se ocedi u cediljci, najbolje preko nići. Zatim ga izmešajte sa senfom, narendanim renom, uljem i solju. Sve to dobro izmešajte, pa sipajte u čiste tegle i dobro zatvorite.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem