Evo jedne ideje kako da iskoristite zeleni paradajz.

Napravite pikantni mleveni paradajz i obogatite kolekciju zimnice. Nema kuvanja i pečenja, povrće se samo samelje i pomeša sa ostalim sastojcima. Uživaćete u potpuno drugačijem ukusu zimnice.
Sastojci:
- 4 kg zelenog paradajza
- 400 g senfa
- 8 dl ulja
- 6 korena rena
- so po ukusu
Priprema:
Zeleni paradajz operite, očistite i sameljite na mašini za meso. Ostavite da se ocedi u cediljci, najbolje preko nići. Zatim ga izmešajte sa senfom, narendanim renom, uljem i solju. Sve to dobro izmešajte, pa sipajte u čiste tegle i dobro zatvorite.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.