Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA SE DODAJE U KISELE KRASTAVCE DA SE NE POKVARE: Tajne iskusnih domaćica za duže trajanje zimnice

Autor Sanja Belinić

Dva fantstična trika koja će pomoći da se kiseli krastavci ne pokvare.

 Kako da se kiseli krastavci ne pokvare Izvor: Shutterstock

Kraj leta i početak jeseni vezan je za zimnicu. Ali danas ljudi imaju sve manje vremena, pa se odlučuju za kupovnu. Ako spadate u one domaćice koje se još uvek drže tradicije i više vole domaću od kupovne zimnice pročitajte u nastavku teksta kako možete da sprečite da se ne pokvari. U ovom konkretnom slučaju iskusne domaćice su otkrile tajnu kako da kiseli krastavac potraje tokom cele zime. Da se kiseli krastavci pokvare može da utiče dosta faktora, kao što su npr. nedovoljno sterilisani poklopci, povrće koje nije dobro oprano..., ali postoje 2 sastojka koja će spasiti stvar. U pitanju su ren (hren) i senf. 

REN

U teglu sa krastavcima dodajte i ren zbog kojeg će biti hrskavi, ali i ukusniji, a on takođe sprečava i da se pokvare.

SENF

Senf ima istu funkciju kao ren. I zbog njega su krastavci hrskaviji i ukusniji, ali i zaštićeni od kvarenja. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti