Italijanski sir blagog i neutralnog ukusa - maskarpone - nije baš najjednostavnije naći uvek na domaćem tržištu, a ni cena mu nije baš prihvatljiva za naše uslove, zato vam mi nudimo recept kako da napravite savršeno ukusan i pristupačan maskarpone same kod kuće.
Maskarpone sir koristimo za pravljenje sladoleda, čizkejka kao i tiramisua. Ako ste ljubitelj čuvenih italijanskih poslastica, onda će vam recept dosta pomoći da deserti budu što lepši.
U VIDEU ispod pogledajte kako se pravi čuveni sir:
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: mojamalakuhinja/youtube
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom