Kulinarski trikovi
18.01.2022 12:13
KAKO ZGUSNUTI FIL AKO JE PREVIŠE REDAK: 1 sastojak rešava problem svih domaćica - iznenadiće vas
Najnovije
Recepti

0

0

0

0
Jednostavni recepti
| Pre 17 h
POHOVANE PAPRIKE PUNJENE SIROM, PA ZAPEČENE U RERNI: Jeftino i sočno jel...

0
Jednostavni recepti
| Pre 17 h
LAŽNI POMFRIT OD ŠARGAREPE: Pečen u rerni sa vrlo malo ulja, a u njemu m...
Trikovi i saveti

0
Čišćenje kuhinje i namirnica
| Pre 13 h
KAKO DA OČISTITE VARJAČU BEZ HEMIJE: Sjajan trik koji ćete obožavati - b...

0
Kulinarski trikovi
| Pre 15 h
NE BACAJTE OSTATKE PICE: Uz jednostavne trikove biće podjednako sveža i ...

0
Saveti
| 23. Jun 2022.
KAKO DA ODABERETE NAJUKUSNIJE BRESKVE: Obratite pažnju na boju, a uz jed...

0
Čišćenje kuhinje i namirnica
| 23. Jun 2022.
KAKO DA OČISTITE RAZBIJENO STAKLO: Krompir skuplja krhotine bolje od usi...

0
Čišćenje kuhinje i namirnica
| 22. Jun 2022.
Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.
Slanje komentara nije uspelo.
Nevalidna CAPTCHA
Jadranka
Imam bolji predlog, provereno efikasno - kesicu šlaga u prahu dodati rashlađenom, a nedovoljno gustom filu i umutiti.
Hm
Sve to stoji.. Ali, mozete koristiti i mleko umesto vode i isto tako mozete dodati puding (zavisno od ukusa fila, ali imate i ukus slatke pavlake koji se uklapa u sve i taj trebati imati kao pomoc uvek), razblaziti u cetvrtini tecnosti od uobicajenog i pomesati sa vrucim filom uz mesanje na toploj vatri da se lepo ujednaci...