Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRIK ZA NAJBOLJU KAJGANU: Da ne bi bila gumena, umesto žicom, jaja umutite ovim - rezultat će vas iznenaditi (VIDEO)

Autor Aleksandra Ljubičić

Ovo je razlog zašto ne bi trebalo da koristite žicu da umutite jaja.

 Trik za najbolju kajganu 304454942.jpg Izvor: Shutterstock

Da li postoji neko da ne voli kajganu? Ova osnovna namirnica za doručak ispunjava sve kriterijume: lako se pravi, pristupačna je, zdrava i hranljiva. I najbolje od svega, sve što vam treba da je napravite su jaja, so i puter.

Za mnoge od nas, kajgana je bila jedno od prvih jela koje smo naučili da kuvamo sam. Ali tokom godina, verovatno smo se svi opredelili za sopstvenu ličnu tehniku. Možda umutite malo pavlake u jaja ili ih pržite na ulju, a ne na puteru. Postoje ljubitelji kajgane koji ih prže na visokoj temperaturi, a drugi na niskoj, ima onih koji ih kuvaju čak i u mikrotalasnoj.

Možda će vas zanimati

Ali, da li ste ikada razmišljali o tome kako mutite jaja? Ako za to koristite žicu, a ne viljušku, možda biste želeli da preispitate svoju tehniku.

Prema video snimku na youTube kanalu Fine Dining Lovers, trebalo bi da posegnete za viljuškom - a ne za žicom kada mutite jaja. U videu se navodi da mućenje žicom stvara previše vazduha i kajgana bude gumena, a kada se muti viljuškom ostane penasta i mekana. Isprobajte obe tehnike i procenite sami.

Izvor: Stvar ukusa

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti