Leto je uveliko stiglo, a naši obroci postaju sve šareniji i laganiji. Pijace i prodavnice su pune svežeg povrća, a kraljica svake trpeze je nezaobilazna zelena salata, koja je mnogima omiljeni prilog.

Ipak, najveći problem sa njom je što ne može dugo da održi svežinu i brzo propada. A nemamo svi vremena da baš svaki dan idemo u kupovinu kako bi kupili nove glavice omiljene salate.

Ali, ne brinite. Postoji sjajan trik pomoću koga će bit sveža kao da ste je tek kupili.

Jednostavan trik sa folijom može da održi zelenu salatu svežom, a i uštedeće vam novac. Armen Adamjan postao je popularan na društvenoj mreži TikTok, zbog veoma korisnih saveta koje svakodnevno deli sa svojim pratiocima. Ovaj put je podelio caku kako da zelena salata ostane sveža čak i do 30 dana.

On je sve detaljno objasnio u svom videu. Rekao je: „Da li ste znali, ako uzmete zelenu salatu, umotate je u aluminijumsku foliju, pa je stavite u frižider, ostaće hrskava i sveža do 30 dana? Ne verujete? Probajte."

Njegovi pratioci su bili oduševljeni ovim videom.

Svakodnevno mi menjaš život na bolje", "Ovo je sjajno, probao sam i zaista uspeva", "Hvala ti na ovome, ja sam oduševljena", samo su neki od komentara, a ceo postupak možete pogledati u videu u nastavku teksta.

kako da zelena salata ostane sveža Tiktok/creative_explained

Izvor: Stvar ukusa