Mleveno meso se koristi u mnogim jelima, jer ne košta puno, a vrlo je jednostavno za pripremu. Najpoznatija su svakako ćufte i faširane šnicle koje Srbi obožavaju da jedu. Sigurno ste do sada pravili neka od ovih jela, ali kako bi ona bila još ukusnija iskusne domaćice su otkrile super trikove. Postoje namirnice koje možeteda dodate u mleveno meso i one će ga učiniti sočnijim. Ne morate odjednom, nego možete i da izaberete onu koja vam deluje da će učini meso najukusnijim.
Puter
Pre nego što ga dodate u mleveno meso, puter zamrznite, pa onda izrendajte. U smesu dodajte i začine, pa napravite jelo po želji.
Švapski sir
Koliko god delovalo neočekivano, ako dodate švapski sir u mleveno meso ono će biti sočno i mekano. Na 1 kg mesa ide 300-500 g sira.
Paradajz
Paradajz prvo blanširajte, pa ogulite kožicu. Isecite na kockice ili izblendirajte, pa dodajte u mleveno meso.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus