BEZ JAJA, BRAŠNA I ULJA ISPOHUJTE POVRĆE: Sjajan trik koji će vašu hranu učiniti još ukusnijom

Ako volite pohovano povrće isprobajte ovaj trik. Neće vam biti potrebna jaja i brašno, ali prezle i 1 začin hoće.

Shutterstock

Kako biste karfiol, batat ili prokelj učinili još ukusnijim napravite jednostavan preliv koji će popraviti ukus skoro svakom povrću. Dobro je poznato kako je poh nezdrav, ali je i jedan od omiljenih načina pripreme hrane.

Sada sa ovim prelivom napravite nešto najsličnije pohovanom povrću. Sve što treba da uradite je da istopite puter u tiganju i da dodate prezle i muskatni oraščić. Kratko propržite i onda sipajte preko kuvanog povrća po vašem izboru. Jednostavno, lako i brzo do najukusnijeg jela. 

Posle korišćenja operite tiganj pomoću kesice čaja bez puno muke i učinite da izgleda kao nov. 

Izvor: Stvar ukusa