Uprkos tome što je jedno od najosnovnijih jela za doručak, uvek dobro dođe ekstra savet kada je u pitanju „pravi način“ pravljenja kajgane.
Debate o tome koje sastojke dodati ili koji poseban pribor koristiti mogu trajati satima. Međutim, prema Marti Stjuart, trebalo bi da zanemarimo sve to i da se držimo njene potpuno jednostavne tehnike.
Tiganj zagrejte na laganoj temperaturi, u koji ćete rastopiti kockicu putera, koji ćete potom posoliti pre dodavanja jaja. Na ovaj način neće se lepiti za tiganj i zadržaće savršenu žutu boju. Pržite ih uz konstantno mešanje svega par minuta.
To je to! Bez dodatka pavlake, majoneza ili druge dodatne muke. Samo jaja umućena do savršenstva.
I traje samo nekoliko minuta. Njen savet za serviranje na toplom tanjiru, takođe zvuči kao divan način da se doručak kod kuće učini malo luksuznijim.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem