Uprkos tome što je jedno od najosnovnijih jela za doručak, uvek dobro dođe ekstra savet kada je u pitanju „pravi način“ pravljenja kajgane.
Debate o tome koje sastojke dodati ili koji poseban pribor koristiti mogu trajati satima. Međutim, prema Marti Stjuart, trebalo bi da zanemarimo sve to i da se držimo njene potpuno jednostavne tehnike.
Tiganj zagrejte na laganoj temperaturi, u koji ćete rastopiti kockicu putera, koji ćete potom posoliti pre dodavanja jaja. Na ovaj način neće se lepiti za tiganj i zadržaće savršenu žutu boju. Pržite ih uz konstantno mešanje svega par minuta.
To je to! Bez dodatka pavlake, majoneza ili druge dodatne muke. Samo jaja umućena do savršenstva.
I traje samo nekoliko minuta. Njen savet za serviranje na toplom tanjiru, takođe zvuči kao divan način da se doručak kod kuće učini malo luksuznijim.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus