Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAVRŠENO KREMASTA KAJGANA UZ TRIK SLAVNE KUVARICE: Biće penasta i slasna ako pre pečenja uradite jednu stvar

Autor Marija Brčić
Autor Marija Brčić

Uz ovaj jednostavan recept Marte Stjuart napravićete savršenu kajganu.

Trik za savršenu kajganu Izvor: Printscreen/YT/ Martha Stewart

Uprkos tome što je jedno od najosnovnijih jela za doručak, uvek dobro dođe ekstra savet kada je u pitanju „pravi način“ pravljenja kajgane.

Debate o tome koje sastojke dodati ili koji poseban pribor koristiti mogu trajati satima. Međutim, prema Marti Stjuart, trebalo bi da zanemarimo sve to i da se držimo njene potpuno jednostavne tehnike.

Možda će vas zanimati

Tiganj zagrejte na laganoj temperaturi, u koji ćete rastopiti kockicu putera, koji ćete potom posoliti pre dodavanja jaja. Na ovaj način neće se lepiti za tiganj i zadržaće savršenu žutu boju. Pržite ih uz konstantno mešanje svega par minuta.

To je to! Bez dodatka pavlake, majoneza ili druge dodatne muke. Samo jaja umućena do savršenstva.

I traje samo nekoliko minuta. Njen savet za serviranje na toplom tanjiru, takođe zvuči kao divan način da se doručak kod kuće učini malo luksuznijim.

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

pročitajte još:

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti