1. Oljuštite krompir, isecite ga na kocke i odložite dok ne spremite meso.
2. U posudi pomešajte prezle, kačkavalj, susam i kašiku mešavine začina.
3. Margarin potpuno otopite. Meso isecite na šnicle ili krupnije kockice. Komad mesa umočite u rastopljen margarin, a zatim uvaljajte u smesu s prezlama.
4. Meso ređ ajte po sredini pleha za pečenje, a oko njega stavite krompir. Preostalu smesu s prezlama ravnomerno pobacajte po krompiru i prelijte ga preostalim margarinom.
5. Pecite na 200stepeni oko 40-45 minuta.
Napomena: Ne okrećite meso tokom pečenja.
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi
Kako da napravite moka krem tortu
Jednostavan hleb od krompira
Kolač od hleba i jabuka sa kremom i suvim grožđem