1. Rernu zagrejte na 220 stepeni.
2. Ugrejte u na tihoj vatri beli luk i maslinovo ulje kako bi se postepeno oslobodila aroma. U posebnoj posudi pomešajte parmezan i prezle. Piletinu najpre umočite u mešavinu ulja i belog luka, zatim u prezle i parmezan. Meso onda poređajte u pleh.
3. Pecite u rerni oko 30 do 35 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus