1. Krompir oprati i zajedno sa ljuskom ga kuvati u vodi 20 minuta.
2. Paradajz oprati, očistiti i iseckati. Ruzmarin oprati, protresti i iščupkati iglice. Očistiti beli luk. Mocarelu ocediti i iseći na komade.
3. Jaja ulupati sa mlekom, dodati ruzmarin i polovinu šunke. Dodati ispasirani beli luk. Posoliti i pobiberiti.
4. Rernu zagrejati na 200 stepeni.
5. Ocediti krompir, zatim ga oguliti i iseći na kolutove iste debljine. U podmazanom dubljem plehu ređati naizmenično krompir, paradajz i mocarelu.
6. Preliti mlekom i jajima. Posuti preostalom šunkom i parmezanom. Ostaviti oko 30 minuta u rerni da se zapeče.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom