1. Na malo ulja prodinstati krupnije isečen crni luk sa kockicama mesa (može i bez). Poređati naizmenično sve ostale sastojke isečene na komadiće, naliti sokom od paradajza i poklopljeno kuvati na tihoj vatri. Na kraju posuti seckanom mirođijom.
Lagani kupus
Vrsta i količina mesa određuje koliko će kupus biti jak. Najlakša varijanta je svakako bez mesa.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus