Da li ste spremni za svežu akciju? Mi jesmo, zato što smo zvanični sponzor i dobavljač frižidera, zamrzivača i uređaja za hlađenje na FIFA Svetskom prvenstvu u fubalu u Kataru 2022. Kada dođu najvreliji trenuci, možete da potražite osveženje uz pomoć vašeg novog Gorenje frižidera sa zamrzivačem. Još bolja vest jeste da će od 15.6. do 15.7. odabrani uređaji biti na specijalnoj akciji po odličnim cenama.

Retki su trenuci u životu da se sve pogodi baš kako treba. Ipak, u slučaju da ste ovog leta nameravali da kupite novi frižider, a planirate i da gledate najvrelije utakmice na prvenstvu u Kataru uz osvežavajuće napitke, Gorenje akcija Vreme je za hlađenje stiže u pravom trenutku! Predstavljamo vam karakteristike modela koji će narednih mesec dana biti jeftiniji i do 10.000 dinara!

Frizideri_1,080 x 1,920px.jpg
Promo 

POUZDAN, TIH I DUGOTRAJAN


Inverterski kompresor
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se adaptiraju na promenu temperature u frižideru – primera radi, kada se otvaraju vrata, biće smanjene promene u temperaturi i uslovi čuvanja namirnica će biti mnogo bolji. To znači da ćete u svakom trenutku u Gorenje frižideru koji budete odabrali imati spremne osvežavajuće napitke na idealnoj temperaturi dok bodrite našu reprezentaciju!


NO FROST PLUS

Bez zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivačkom delu, sprečava nagomilavanje leda i smanjuje potrošnju energije. Tako je optimalno iskorišćen prostor za čuvanje namirnica, a odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti više nije potrebno. Zahvaljujući tome, vaš Gorenje frižider ostaviće vam više vremena za aktivnosti koje su vam sigurno draže, poput praćenja najvažnije sporedne stvari na svetu.

Mi smo najveći fanovi... svežine! Zato se trudimo se da vam damo najbolju moguću ponudu dok ne počne najvrelije sportsko takmičenje ove godine.

Više informacija možete pronaći na Vreme je za hlađenje | gorenje-rs