Čak i oni koji vole da pripremaju hranu, ne vole kada su primorani da mnogo vremena provedu u kuhinji. Jedna po jedna stvar koja vam olakšava i ubrzava pripremu i nećete verovati koliko ćete na kraju imati više vremena za sebe. Jedna od takvih stvarčica jeste OVA posuda!

Ova posuda je veoma praktičan kuhinjski dodatak koji vam može uštedeti mnogo vremena u kuhinji. Osim što može da se koristi kao daska za sečenje, ona takođe služi i kao cediljka i posuda za pranje namirnica. Jednostavno je rastegnete i možete odložiti namirnice u nju, a zatim koristiti dugme na dnu da ih procijedite. Kada je ne koristite, lako se sklopi i zauzima malo prostora.

  • Ukoliko je ne rasklopite, ova posuda može biti korišćena kao daska na kojoj ćete seći namirnice
  • Kada se ivice ove posude povuku na gore, ona se pretvara u posudu koja je idealna za pranje i skladištenje voća i povrća.
  • U uglu dna posude nalazi se vakuumski otvor koji omogućava jednostavno pražnjenje vode nakon pranja namirnica, čime ova posuda postaje i funkcionalna cediljka.

Trenutno se može naručiti po posebnoj ceni putem linka OVDE ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

3-u-1-cediljka1.jpg
Promo 

Ova praktična posuda je izrađena od kvalitetne plastike koja je laka za održavanje. Možete je ručno oprati ili staviti u mašinu za posuđe.

Kada je rasklopljena, ova posuda je prostrana, ali se lako sklapa i ne zauzima puno prostora, pa se može koristiti kao obična daska za sečenje. Takođe je prenosiva i može se lako poneti sa sobom, na primer, na pikniku za rashlađivanje pića (ubacite led i flaše sa pićem), ili na odmoru ako želite sami pripremati hranu u sobi, a ne znate sa čime ćete raspolažete u smislu posuđa.

Trenutno se može naručiti po posebnoj ceni putem linka OVDE ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

3-u-1-cediljka2.jpg
Promo 

 Izvor: Promo