Jabukovo sirće osim što se koristi u ishrani ima i niz drugih beneficija.Smatra se da se u lečenju koristi barem 10.000 godina, a sam otac medicine Hipokrat propisivao ga je kao lekoviti eliksir.

Od davnina su ga narodi upotrebljavali kao konzervans, dezodorans, tonik za vitalnost, snagu, dezinfekciju i zarastanje rana.

Jabukovo sirće u sastavu ima 19 od 22 važna minerala za rast, obnavljanje i održavanje organizma: kalijum, natrijum, magnezijum, kalcijum, bor, fosfor, sumpor, gvožđe, fluor.

Sadrži vitamine C, E, A, B1, B2, B6, beta-karoten, bioflavonoide, pektin, jabučnu i sirćetnu kiselinu.

Ostatak teksta pročitajte OVDE

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>>https://www.instagram.com/stvar_ukusa/