Konzumiranje cimeta ima mnoge zdravstvene prednosti: može da smanji mogućnost srčanog udara, pomaže kod dijabetesa, kod mršavljenja, u lečenju anemije...
Sastojci:
cimet
med
Priprema:
Pola kašičice cimeta prelijte šoljom ključale vode, poklopite i ostavite da odstoji pola sata. Kad se ohladi, dodajte kašiku meda. Pola šolje popijte neposredno pred spavanje, a drugu polovinu poklopite i ostavite u frižider. Ujutro, na prazan stomak, popijte preostalu količinu napitka, ali nipošto ga nemojte podgrevati - uzmite ga hladnog ili ostavite da se ugreje na sobnoj temperaturi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: lepa&srecna
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem