Konzumiranje cimeta ima mnoge zdravstvene prednosti: može da smanji mogućnost srčanog udara, pomaže kod dijabetesa, kod mršavljenja, u lečenju anemije...
Sastojci:
cimet
med
Priprema:
Pola kašičice cimeta prelijte šoljom ključale vode, poklopite i ostavite da odstoji pola sata. Kad se ohladi, dodajte kašiku meda. Pola šolje popijte neposredno pred spavanje, a drugu polovinu poklopite i ostavite u frižider. Ujutro, na prazan stomak, popijte preostalu količinu napitka, ali nipošto ga nemojte podgrevati - uzmite ga hladnog ili ostavite da se ugreje na sobnoj temperaturi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: lepa&srecna
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus