Da biste drevnom slasnom afrodizijaku pojačali delovanje i dodatno se zagrejali, dodajte malo ruma, likera ili konjaka začinite ga prstohvatom čilija (pripazite da ne preterate s količinom).
Ubacite i malo soli, koja će pojačati čokoladni ukus. Divnu aromu pružiće štapić cimeta, cimet u prahu, karanfilić, rendan muškatni oraščić, čili u prahu, kardamom, vanila ili instant-kafa. Odličan dodatak je i namaz od kestena. Skuvajte kestene i izmiksajte sa šećerom, dodajte vode i kuvajte dok se ne zgusne.
Pogledajte i recept Topla čokolada
Umesto šećerom vruću čokoladu zasladite stevijom, smeđim šećerom, medom ili javorovim sirupom. Kako bi se zgusnula, tokom kuvanja dodajte instant puding od vanile ili gustin razmućen u mleku ili vodi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: 24sata.hr
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Izdašna salata sa brokolijem, karfiolom i slaninom
Jednostavni mafini sa crnim grožđem
OBELEŽEN POČETAK ŠESTOG CIKLUSA PROJEKTA „ZASADI DRVO“