1. U staklenu ili keramičku posudu sipajte limunov sok, kim i papriku pa dodajte jagnjeće šnicle.
2. Ostavite ih da se mariniraju desetak minuta. Potom ih ispecite na gril-tiganju, po pet minuta sa svake strane.
3. Stavite ih na tanjir i pokrijte folijom.
4. Leblebije ocedite i isperite; filete paprika nasecite na tanke trake, a luk na tanke kolutove. Beli luk izgnječite ili što sitnije iseckajte.
5. U tiganju zagrejte ulje i tri minuta dinstajte luk, dodajte beli luk i sirće, pa dinstajte još minut. Time prelijte lebelbije i papriku pa pažljivo promešajte.
6. Poslužite s pečenim jagnjećim šniclama, a za potpun obrok dodajte i povrće ispečeno u rerni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus