1. Kupus kuvajte u glavici u slanoj vodi oko 10 minuta. Odvojte 10-12 listova pa ih isperite i ocedite.
2. Beli luk i arpadžik oljuštite i naseckajte. Ostalo povrće očistite i sitno naseckajte.
3. Šnicle izlupajte tučkom za meso, prepolovite na pola i začinite. Na svako parče stavite po režanj pršute. Stavite po 2-3 lista kupusa jedan na drugi, na njih stavite šnicle s pršutom, smotajte i povežite kuhinjskim koncem.
4. Svitke i pripremljeno povrće dobro ispržite na puteru sa svih strana, dodajte kim, podlijte bujonom i kuvaje oko 45 minuta.
NAPOMENA: Umesto bujonom, jelo možete naliti i vodom i dodati začin od suvog povrća.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus