1. Očistite pečurke i iseckajte ih sa lukom i dodajte u proprženi pirinač.


Sastojci:

oko 20 listova zelja

200 g vrganja (može i mešavina sa šampinjinima)

100 g pirinča

100g melvenih oraha

1 crni luk

ulje, so, biber

2. Dolijte vode i začinite i pustite da se krčka par minuta. Kada se smesa ohladi dodajte orahe

3. Operite listove zelja, poparite ih i ostavite da se procede.

4. Nanesite kašiku fila na svaki list i umotajte sarmice

5. Poređajte ih u podmazan vatrostalni sud i pecite u rerni na 180 stepeni oko 20 minuta

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/