1. Blitvu kuvajte u posoljenoj vodi 15-ak minuta.


Sastojci:

16 palačinki

300 g blitve

2 čena belog luka

4 kašike mladog sira

2 kašike kisele pavlake

1 dl mleka

maslinovo ulje

so

mladi luk za dekoraciju

2. Kada se skuva procedite je i iseckajte.

3. U tiganj stavite malo maslinovog ulja, dodajte blitvu, beli luk, pavlaku i sir. Dinstajte par minuta.

4. Smesu stavljajte na palačinke i urolajte ili formatirajte po želji.

5. Po želji palačinke možete uvaljati u prezlu i pržiti na ulju 2-3 minute.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: domacica.com