Potrebni sastojci:
- pileći file - 600 g
- so
- jaja - 2 kopmada
- prezle
- biber
- susam
- kukuruzno brašno
- ulje - ili maslinovo ulje
Način pripreme:
File se opere i osuši. Iseče se na žilijen. Posoli se i pospe sa malo mleveng bibera.
Ostavljamo meso da odstoji oko 15-20 minuta. U posudi pomešate 5-6 supenih kašika prezli, isto toliko susama i još toliko kukuruznog brašna.
Ostatak pripreme pročitajte OVDE
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu
Šnicle od svinjskog vrata marinirane u pivu
Posni čokoladni kolač sa marmeladom