Nesvakidašnje jelo koje će vas oduševiti.

Sastojci:

250 g feta sira

2 jaja

1 kašičica mlevene crvene paprike

1 kašičica sveže mlevenog bibera

80-100 g brašna

100 g susama

4 kašike meda

Priprema:

Ocedite fetu i obrišite je. Veličina komada fete nije bitna, ali debljina ne sme biti veća od 1,5 centimetra. Isecite je najurednije što možete.

Umutite jaja. U drugoj posudi promešajte brašno, mlevenu crvenu papriku i biber. U treću posudu stavite susam. Fetu prvo uvaljajte u jaje, zatim u mešavinu brašna, pa ponovo u jaje, a potom u susam. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav sir. Pecite u dubokom maslinovom ulju par minuta s obe strane, a potom ocedite na kuhinjskom papiru. Dok je još vruće, prelijte medom.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: Cafe.ba