Ručak koji se brzo i lako sprema.
SASTOJCI:
– 500 g pilećih prsa
– 1 luk
– 2 čena belog luka
– 100 g putera
– 200 ml pavlake za kuvanje
– 200 ml milerama
– ½ limuna sok
– so, biber
PRIPREMA:
Luk sitno iseckajte, pa izdinstajte na puteru dok ne omekša.
Dodajte sitno seckani beli luk i još kratko prodinstajte.
Dodajte pavlaku za kuvanje i mileram, pa pustite da proključa.
Piletinu izrežite na kockice i kratko propržite.
Prelijte sosom i pospite sa malo limuna.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: coolkuhinjaa.info
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus