Ručak koji se brzo i lako sprema.
SASTOJCI:
– 500 g pilećih prsa
– 1 luk
– 2 čena belog luka
– 100 g putera
– 200 ml pavlake za kuvanje
– 200 ml milerama
– ½ limuna sok
– so, biber
PRIPREMA:
Luk sitno iseckajte, pa izdinstajte na puteru dok ne omekša.
Dodajte sitno seckani beli luk i još kratko prodinstajte.
Dodajte pavlaku za kuvanje i mileram, pa pustite da proključa.
Piletinu izrežite na kockice i kratko propržite.
Prelijte sosom i pospite sa malo limuna.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: coolkuhinjaa.info
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem