Donosimo recept za domaćice koje ne znaju šta danas napraviti za ručak.
Ako ste i u stisci sa vremenom, ovaj recept je nešto fenomenalno. Brzo, lagano i ekonomično.
Sastojci:
2 filea pilećeg belog mesa
2oo g kačkavalja
300 g suvog mesa
1 kom pavlaka
2 kom jaja
3 čena belog luka
5 kašika senfa
Priprema
1.Šnicle izlupati i vrlo malo posoliti, poređati u podmazan vatrostalni ili đuvec pleh.
2.Premazati senfom i dobro izgnječenim belim lukom.
3.Preko senfa narendati kačkavalj.
4.Poređati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poređati kačkavalj u listićima.
5.Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kačkavalja.
6.Bajadaru peći 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seći kao bajaderu.
7.Ako ne mozete čekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.
Izvor: vaznevijesti24.site
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus