Donosimo recept za domaćice koje ne znaju šta danas napraviti za ručak.

Ako ste i u stisci sa vremenom, ovaj recept je nešto fenomenalno. Brzo, lagano i ekonomično.

Sastojci:

2 filea pilećeg belog mesa

2oo g kačkavalja

300 g suvog mesa

1 kom pavlaka

2 kom jaja

3 čena belog luka

5 kašika senfa

Priprema

1.Šnicle izlupati i vrlo malo posoliti, poređati u podmazan vatrostalni ili đuvec pleh.

2.Premazati senfom i dobro izgnječenim belim lukom.

3.Preko senfa narendati kačkavalj.

4.Poređati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poređati kačkavalj u listićima.

5.Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kačkavalja.

6.Bajadaru peći 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seći kao bajaderu.

7.Ako ne mozete čekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: vaznevijesti24.site