Donosimo recept za domaćice koje ne znaju šta danas napraviti za ručak.
Ako ste i u stisci sa vremenom, ovaj recept je nešto fenomenalno. Brzo, lagano i ekonomično.
Sastojci:
2 filea pilećeg belog mesa
2oo g kačkavalja
300 g suvog mesa
1 kom pavlaka
2 kom jaja
3 čena belog luka
5 kašika senfa
Priprema
1.Šnicle izlupati i vrlo malo posoliti, poređati u podmazan vatrostalni ili đuvec pleh.
2.Premazati senfom i dobro izgnječenim belim lukom.
3.Preko senfa narendati kačkavalj.
4.Poređati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poređati kačkavalj u listićima.
5.Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kačkavalja.
6.Bajadaru peći 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seći kao bajaderu.
7.Ako ne mozete čekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.
Izvor: vaznevijesti24.site
Salata od belog pasulja i ljutike za post na vodi
Krompir salata sa domaćim pesto sosom koja najbolje ide uz ribu
Osvežavajuće limun kocke
Slana torta sa šampinjonima i pilećim batakom
Pohovani karfiol preliven sosom od sira