Ako nemate ideju šta da pravite za ručak, spremite pileći gulaš jer on nikad ne može da dosadi.
Sastojci:
400 g pilećeg filea
crvena paprika
2 paradajza
pola pruta praziluka
pola pakovanja fusila
2 čena belog luka
malo meda
so
biber
Priprema:
Meso se začini i isecka na kockice, proprži na ulju, a zatim mu se doda sitno seckani beli luk. Paradajzu oljuštiti koru. Dodati ostalo povrće i dobro ukrčkati dok se paradajz ne raskuva i ne pretvori u sos. Na kraju zasladiti sa malo meda.
Servirati preko kuvanih makarona.
https://www.instagram.com/p/B1tqGnpobmY/
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor:nismo_kod_kuce
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem