Jednostavna priprema piletine tabaku u tiganju ostaviće vas bez daha.
Sastojci:
1 malo pile
so
biber
2 kašike ulja
Priprema:
Pile raseći po sredini prsne kosti i otvoriti u obliku leptira. Namazati uljem, pobiberiti, posoliti i staviti na tiganj.
Zapeći sa svake strane po 2 minuta i pokriti teškim poklopcem. Na poklopac možete staviti nešto što će snažno pritisnuti pile tokom pečenja.
Peći 40 minuta, zavisno od veličine pileta, dok ne postane potpuno hrskavo.
Tokom pečenja, okretati pile svakih 10-ak minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: punkufer.hr
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom