Jednostavna priprema piletine tabaku u tiganju ostaviće vas bez daha.
Sastojci:
1 malo pile
so
biber
2 kašike ulja
Priprema:
Pile raseći po sredini prsne kosti i otvoriti u obliku leptira. Namazati uljem, pobiberiti, posoliti i staviti na tiganj.
Zapeći sa svake strane po 2 minuta i pokriti teškim poklopcem. Na poklopac možete staviti nešto što će snažno pritisnuti pile tokom pečenja.
Peći 40 minuta, zavisno od veličine pileta, dok ne postane potpuno hrskavo.
Tokom pečenja, okretati pile svakih 10-ak minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: punkufer.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus