Jedan od omiljenih zimskih jela sa kupusom.
Sastojci:
ribanac
1 veći crni luk
3 čena belog luka
biber
lorber
dimljena rebra
Priprema:
Propržiti crni luk da dobije staklasti izgled, pa dodati beli i pržiti uz neprestano mešanje pola minuta na umerenoj vatri. Dodati ribanac i rebra, sve dobro izmešati i naliti vodom da ogrezne. Dinstati oko pola sata, a zatim sve prebaciti u pleh i peći u rerni još sat vremena.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismo_kod_kuce
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus