Jedan od omiljenih zimskih jela sa kupusom.
Sastojci:
ribanac
1 veći crni luk
3 čena belog luka
biber
lorber
dimljena rebra
Priprema:
Propržiti crni luk da dobije staklasti izgled, pa dodati beli i pržiti uz neprestano mešanje pola minuta na umerenoj vatri. Dodati ribanac i rebra, sve dobro izmešati i naliti vodom da ogrezne. Dinstati oko pola sata, a zatim sve prebaciti u pleh i peći u rerni još sat vremena.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismo_kod_kuce
Tri vrste oblandi od jedne smese
Carska pita za predjelo za Aranđelovdan
Slana torta sa šunkom i sirom kao slavsko predjelo
Najbolji čizkejk sa medom
Osvežavajuća salata od krastavaca