Koliko god zvučalo dobro, ovi sendviči premašiće vaša očekivanja!

Sastojci:

domaći hleb (300 g belog brašna, 300 g integralnog, 150 g ražanog, suncokret, susam)

suncokret namaz (200 g prečenog suncokreta, pola glavice crnog luka, čen belog luka, kašičica senfa i 1 dl vode)

pola avokada

šampinjoni

mešavina crnih i zelenih maslina, 3 mini kornišona, jedan manji paradajz - sve sitno iseckano.

Priprema:

Ispeći hleb. Premazati suncokret namazom. Poređati kriške avokada. Šampinjone sitno iseckati, začiniti, zaviti u foliju i peći 3-4 minuta na tihoj vatri na ringli. Kada su gotove ređati ih preko avokada, pa posuti mešavinom maslina, krastavčića i paradajza.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismokodkuce