Koliko god zvučalo dobro, ovi sendviči premašiće vaša očekivanja!
Sastojci:
domaći hleb (300 g belog brašna, 300 g integralnog, 150 g ražanog, suncokret, susam)
suncokret namaz (200 g prečenog suncokreta, pola glavice crnog luka, čen belog luka, kašičica senfa i 1 dl vode)
pola avokada
šampinjoni
mešavina crnih i zelenih maslina, 3 mini kornišona, jedan manji paradajz - sve sitno iseckano.
Priprema:
Ispeći hleb. Premazati suncokret namazom. Poređati kriške avokada. Šampinjone sitno iseckati, začiniti, zaviti u foliju i peći 3-4 minuta na tihoj vatri na ringli. Kada su gotove ređati ih preko avokada, pa posuti mešavinom maslina, krastavčića i paradajza.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismokodkuce
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus