Koliko god zvučalo dobro, ovi sendviči premašiće vaša očekivanja!
Sastojci:
domaći hleb (300 g belog brašna, 300 g integralnog, 150 g ražanog, suncokret, susam)
suncokret namaz (200 g prečenog suncokreta, pola glavice crnog luka, čen belog luka, kašičica senfa i 1 dl vode)
pola avokada
šampinjoni
mešavina crnih i zelenih maslina, 3 mini kornišona, jedan manji paradajz - sve sitno iseckano.
Priprema:
Ispeći hleb. Premazati suncokret namazom. Poređati kriške avokada. Šampinjone sitno iseckati, začiniti, zaviti u foliju i peći 3-4 minuta na tihoj vatri na ringli. Kada su gotove ređati ih preko avokada, pa posuti mešavinom maslina, krastavčića i paradajza.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismokodkuce
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem