Toliko neobična da je morate probati jer ko još ne voli pomfrit i picu pogotovo kad se spoje.
Sastojci:
- pomfrit (smrznuti ili svež)
- mleveno meso
- pelat
- kačkavalj
- suhomesnato (kobasice...)
- origano
Priprema:
Ispržite pomfrit. Zatim napravite bolonjeze sos, tako što ćete prodinstati luk, pa dodajte mleveno meso i pelat. Krčkajte dok ne bude gotovo. Zatim u pleh stavite pomfirt pokušajte da napravite oblik da što više liči na krug. Preko sipajte bolonjeze sos, pa izrendani kačkavalj. Poređajte suhomesnato preko i pospite origanom. Zapecite u rerni na 200°C nekih 10 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus