Lagani obrok za vrele letnje dane.
Sastojci:
- 250 g pirinča
- malo ulja
- so, biber
- 1 veća tikvica
- 100 g slanine
- peršun
- 1 crni luk
- supa od povrća
- 1 veća šargarepa
Priprema:
Tikvicu oljuštite i iseckajte na kockice, a iseckani crni luk i šargarepu propržiti na malo ulja, pa zalijte sa malo supe od povrća. Ostavite da se prodinsta, pa dodajte tikvice. Kada tikvice omekšaju dodajte pirinač, još supe i ostavite da se dinsta. Isečenu slaninu propržite u tiganju bez ulja i kad porumeni dodajte u pirinač. Dinstajte dok pirinač ne omekša.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus