Ove batake možete poslužiti sa taljatelama sa pesto sosom, a recept pronađite OVDE.
Sastojci:
- 4 bataka
- 1/8 l belog vina
- 8 čenova belog luka
- 1/8 l pileće supe
- so, biber
- 1 veza peršuna
Priprema:
Sa bataka skinite kožicu, pa pržite dok ne dobiju zlatnožutu boju. Zatim dodajte sitno seckan beli luk, malo prodinstajte, pa nalijte vinom i supom. Krčkajte nekih 20 minuta, ali ne sme da vri. Potom izvadite meso i ostavite sos da kratko vri dok se malo ne smanji tečnost. Dodajte so, biber i peršun i vratite meso.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom