Za sve ljubitelje povrća.
Sastojci:
- 1 kg šargarepe
- 2 jajeta
- 1 kašika brašna
- 2 glavice crnog luka
- 2-3 čena belog luka
- 3 kašike griza
- zemička
- so
Priprema:
Šargarepu očistite, operite i obarite u slanoj vodi. Ocedite i dobro ispasirajte viljuškom. U šargarepu dodajte jaja, brašno, griz, iseckane crni i beli luk, ovlaženu i iscečenu zemičku. Po potrebi dosolite i masu dobro ujednačite. Pravite ćuftice i pržite ih na vrelom ulju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus